Käyttöehdot

(15.03.2021 päivitetty)

Näitä käyttöehtoja sovelletaan osoitteessa https://kotisivu.org sijaitsevan verkkopalvelun käyttöön.

Käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi.

Käyttäen ”Kotisivu.org” -palvelua (jäljempänä ”me”, ”meitä”, ”meitä”, ”Kotisivu.org”, ”https://kotisivu.org”), hyväksyt seuraavat ehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä ”Kotisivu.org” -palvelua. Voimme muuttaa näitä termejä milloin tahansa ja pyrimme parhaiten ilmoittamaan sinulle muutoksista. Joko ilmoittamalla sähköpostitse tai oman palvelumme kautta.

Kotisivu.org on tällä hetkellä yksityisen henkilön ylläpitämä palvelu.

Kyseinen palveluntarjoaja on velvollinen huolehtimaan Palvelun tietoturvasta ja vastaavasti Käyttäjä on velvollinen ilmoittamaan tietoturvapuutteista sekä toimimaan palvelumme ohjeiden mukaisesti.

Palveluntarjoana yritämme parhaamme mukaan selventää käyttöehdoissamme Palveluntarjoajan ja Käyttäjän velvollisuudet ja vastuun.

On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska Kotisivu.org-palvelun käyttö edellyttää, että hyväksyt nämä ehdot muodossa, jonka ne ovat päivitettyinä tai korjattuja.

Hyväksytte, ettet lähetä mitään loukkaavaa, vihamielistä, kauhistuttavaa, pornografista, rasistista tai muuta materiaalia, joka voi rikkoa sovellettavia lakeja maassasi tai maassa, jossa Kotisivu.org-palvelin sijaitsee (”Suomi”) tai kansainvälisissä laeissa. Voimme tarvittaessa poistaa sisältöä välittömästi ja pysyvästi ja ottaa tarvittaessa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi. Kaikkien käyttäjien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen valvomiseksi. Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden määritellä tapauskohtaisesti sen, milloin blogin sisältö luokitellaan edellä mainittuihin luokkiin kuuluvaksi.

Hyväksyt myös, että ”Kotisivu.org” on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea blogeja/sivuja tai käyttäjätunnuksia haluamallamme tavalla. Hyväksyt myös, että kaikki yllä olevat tiedot tallennetaan myös tietokantaan. Näitä tietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta ”Kotisivu.org” ei ole vastuussa mahdollisista tietoturvaloukkauksista kolmansille osapuolille aiheutuneista tietojen menetyksistä.

”Kotisivu.org” viestiominaisuuksia (viestit, yksityisviestit ja sähköpostit) ei saa väärinkäyttää. Väärinkäyttöä on esimerkiksi mainostustarkoituksessa käyttäjille lähetetyt viestit ja sähköpostit.

”Kotisivu.org” pyrkii kehittämään Palvelua ja varmistamaan, että se on mahdollisimman tasainen. ”Kotisivu.org” on oikeus muuttaa tai poistaa sisältöä, rakennetta, palveluaikoja tai muita palvelun tai sen osien osia. ”Kotisivu.org” yrittää ilmoittaa asiasta hyvissä ajoin etukäteen, jos muutokset edellyttävät asiakkaan laitteiston tai ohjelmiston muuttamista tai muita asiakkaan toimia. Asiakas on omalla kustannuksellaan vastuussa laitteidensa ja ohjelmistonsa edellyttämistä muutoksista.

”Kotisivu.org” Palvelun Käyttäjät eivät saa sijoittaa blogiinsa/verkkosivuunsa mainoksia (”Esim. AdSense”). Blogien mainoksien hallinnointi on vain ja ainoastaan Kotisivu.org ylläpidon tehtävä.

”Kotisivu.org” on oikeus muuttaa käyttöehtoja. ”Kotisivu.org”: lle ilmoitetaan olennaisista muutoksista ehtoihin ja ehtoihin omalla verkkosivustollaan ja / tai rekisteröityneillä asiakkaillaan sähköpostitse tai palvelumme kautta. Muutokset tulevat voimaan ilmoitetussa ajassa. Käyttäessäsi edelleen palvelua ehtojen muuttamisen jälkeen, hyväksytte kaikki muutetut ehdot.

Emme ole vastuussa palvelun käyttäjien sisällöstä tai mitä ne voivat aiheuttaa sinulle.

Blogin/sivun luonut henkilö vastaa aina luomansa blogin sisällöstä.

Pääset lukemaan palvelumme Tietosuojakäytännön osoitteesta: https://kotisivu.org/tietosuojakaytanto/