Kuvagalleria sivuille

Kuinka voimme auttaa?

Kuvagalleria sivuille

Olet täällä:
< Takaisin

Näin teet sivuillesi kuvagallerian

1. Mene muokkaamaan sivua, minne haluat tehdä gallerian.

2. Klikkaa vasemmalla yläpuolelta olevaa sinistä +-painiketta

3. Etsi ”Galleria” lohko. Voit joko vetää kuvia suoraan tietokoneesi kansiosta näkyvään alueeseen, tai lisätä kuvia galleriaan mediakirjastosta. Klikkaa mediakirjastosta valituksi kaikki kuvat, joiden haluat näkyvän galleriassa.

4. Kuvat valittuasi voit halutessasi jo painaa julkaise-painiketta.

5. Galleria on nyt luotu! Nyt voit järjestellä kuvia vetämällä niitä eri järjestykseen ja lisätä halutessasi kuvatekstit. Kuvatekstin voi lisätä kuvan alapuolella olevaan Kirjoita teksti…” -kohtaan.

20O41Z4f9
Esimerkki miten toteutat tämän

Voit muokata galleriaa myöhemmin klikkaamalla sitä sivueditorissa. Galleria kuvakkeen vasempaan yläreunaan ilmestyy pieniä kuvakkeita, joista pääset muokkaamaan galleriaa.

Vastaa

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print