Poista kommentointi sivuilta

Kuinka voimme auttaa?

Poista kommentointi sivuilta

Olet täällä:
< Takaisin

Sivun ja artikkelien alalaidassa on kommentointikenttä, jonka kauttaa sivujesi lukijat voivat jättää sinulle viestejä. Viestit tulevat näkyviin vasta kun hyväksyt ne hallintapaneelin kautta. Halutessasi voit poistaa kommentointikentät näin:

1. Mene hallintapaneeliin kohtaan Sivut

2. Klikkaa sivulistan yläpuolella olevan esim ”Esimerkkisivu” tekstin vieressä olevaa ruutua. (sivujen edessä olevaan ruutuun ilmestyy valinta).

3. Klikkaa sitten ylhäältä ”Massatoiminnot” -valikkoa ja valitse ”Muokkaa”. Klikkaa vierestä Käytä-painiketta.

4. Alle ilmestyy erilasia muokkausvaihtoehtoja. Kaikki tekemäsi valinnat koskevat nyt kaikkia sivuja, jotka valitsit listaan.

5. Klikkaa valikkoa kohdassa ”Kommentit”. ja valitse ”Älä salli”

6. Klikkaa oikealta sinistä Päivitä-painiketta

Kommentointikentät ovat nyt kadonneet kaikilta sivuilta, jotka listaan valitsit.

Vastaa

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print