pankaj-patel-Ylk5n_nd9dA-unsplash-min

Oma kotisivut itsellesi taikka yrityksellesi

Monilla tulee tarvetta omille kotisivuille tai Internet-sisällön luonnille erilaisissa tilanteissa. Tarvetta voi olla esimerkiksi yhteystietojen saamiseksi nettiin, oman yrityksen palveluvalikoiman tai hinnaston esittelylle tai vaikkapa omalle blogille. Useat eivät kuitenkaan tiedä aiheesta paljoa ja Internetin tiedon valtavirrasta on vaikeaa löytää itselleen oikea kumppani kotisivun tekoon. Hinnat ja palvelun laatu vaihtelevat laidasta laitaan eri palveluntarjoajilla. Joku on saattanut myös mainita, että blogin voi myös tehdä itse täysin ilmaiseksi.

Kuinka sitten itselle tai omalle yritykselle tulisi nettisivut toteuttaa? Usein budjetti tähän tarkoitukseen on erittäin rajattu ja palvelun ei haluta syövän koko yrityksen alkukassaa. Mainostoimistot pyytävät huikeita summia ja pienemmät toimijat tarjoavat palvelua jopa uskomattoman halpaan hintaan. Jotkut tarjoavat puolestaan kuukausiveloitteista kotisivukonetta, jolla oman sivuston voi itse rakentaa.

Myös välimuotoja näistä löytyy. Kaikissa ratkaisuissa on omat hyvät ja huonot puolensa ja kysymykseen, kuinka juuri omalla kohdallasi tulisi toimia, voit vain itse vastata. Tämän artikkelin avulla saat toivottavasti tarpeeksi tietoa tähän kysymykseen vastaamiseksi.

Palvelumme avulla voit esimerkiksi luoda ilmaisen blogin yksityiseen käyttöön tai vaikkapa pienen yrityksen käyttöön.

Palvelumme keskittyy tarjoamaan kaikille käyttäjilleen vain parasta ja nopeaa palvelua. Palvelumme on täydellinen ratkaisu kaiken kokoisille blogeille.

Palvelumme tarjoaa mm. Helppokäyttöisen WordPress hallintapaneelin

Sivujen luominen onnistuu ilmaiseksi yksinkertaisella rekisteröitymislomakkeella, jossa valitset itsellesi oman nettiblogi.fi osoitteen, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen pääset jo kirjautumaan sisään omaan blogiisi ja julkaisemaan ensimmäisen kirjoituksesi.

Kotisivu.org:in avulla voit myös luoda oman blogin. WordPress-alusta ei ole pelkästään blogialusta, vaan sillä voi myös luoda erittäin  helppokäyttöiset kotisivut.

Halusitpa sitten ilmaisen blogin tai vain helpot kotisivut, pääset luomaan ne seuraavasta linkistä ilmaiseksi!

(Artikkeli päivitetty viimeksi - 23.10.2019)

Jaa sosiaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print